Kaj e o legendă în viață. Nu de multe ori poți spune lucrul ăsta despre un om, cu atât mai puțin să fi cunoscut unul și, deci, cu atât mai puțin să fi schiat cu unul. Da, aici mă laud că acum niște ani am schiat câteva zile cu Kaj&Sverre.

După ani de zile de FWT și filme cu super eroi, inclusiv minuata serie Salomon Freeski TV, la mai bine de 6 ani de la Tres Bonne Equipe, Kaj își lansează propria serie. E un proiect pe care l-a anunțat de câteva luni pe FB și Instagram, a ieșit un prim episod în care povestea despre ce urmează, acum iată că a trecut la acțiune în Hamsedal, locul unde a crescut ca schior.

Formatul ăsta de 2 minute mi se pare foarte bun – vrei mereu încă un episod. Nu vom vedea atâta acțiune ca la Candide, nu vom vedea atâta poveste ca la Ducroz, dar mă bucur că îl voi vedea pe Kaj pe schiuri în locuri tari.

Că tot veni vorba de recomandări din programul TV, mai băgați un ochi și la Seeking Nirvana. E neapărat de văzut și seria asta, chiar dacă e complet diferită de ce ziceam mai sus. Sau poate tocmai de aia.

 

Kandahar

by 15 February 2017 LOCURI