Una nouă despre Schiuri Reghin, pentru că am văzut poza de mai jos pe care mi-aș pune-o poster mare undeva în casă. Schiorul e Paul Pogo, câștigătorul de la Oslea, printre altele, sau tipul cu filme tari din Bâlea, deci eachipa Schiuri Reghin face bine ce face.

Primul schior din echipa zburătorilor frecvenți schiuri Reghin, Pogo Paul, testează un model de talpă Topazzz cu grad…

Posted by Schiuri Reghin on 12 Aprilie 2017

După Combi-R, gama de pârtie pentru toată lumea, oamenii au anunțat gama Topaz. În momentul ăsta poți plasa o precomandă pe site pentru unul din cele două modele.

Pe site scrie așa: “Topaz e un model polivalent de off-piste. La construcția lui am ținut cont în primul rând de raportul greutate-performanță și în al doilea rînd de ușurința în utilizare. Datorită greutății reduse, Topaz e un schi ideal pentru ture lungi, fără a pierde nimic din plăcerea de a coborî.”

Fișa tehnică spune că versiunea de 188cm va avea doar 1600 de grame, cu un profil 130-100-119 și radius de 21m.

Dar mai există și Topazzz, schiul de powder/big-mountain. Și mâ întorc iar la poza cu Paul, care fix “big-mountain” spune. Chiar și Topazzz e un schi foarte ușor, dacă te gândești că are în jur de 1900gr la 190cm (120mm sub clăpar). Cu alte cuvinte, fabrica din Cehia livrează bine.

Ambele modele, împreună cu gama Combi-R, pot fi comandate acum la un preț special și livrate în toamnă. Eu zic că merită studiate și schiurile și oferta.